Аутосмарт со нов вебсајт

Posted by admin | мај 16, 2016

Денеска во датум 28.06.2016 компанијата Аутосмарт ја лансираше новиот вебсајт, каде ќе може да ги најдете си артикли и делови што има на располагање компанијата

Деловите ке можете да ги филтрилате по брендови на автомобилите или според категоријата на продуктот и тоа почнувајќи од предни и задни браници до хауби и многу други делови од разни автомобили.

За секој детал или прашање слободно контактирајте не во броевите или емаилот кои ке можете да ги најдете во долниот дел на веб страната.

Ви благодариме што ни верувате…