Auto Smart me risi të reja

Posted by admin | декември 2, 2015

Скопје, 2 јануари – 2016 година оваа компанија има многу вести за своите клиенти. Главно се занимава со различни делови на возила, како и разни додатоци за автомобили.

Нивната оригиналност е потврдена на пазарот од извозот на делови и додатоци за македонскиот пазар што се главно од Германија, пишува весникот.

AutoSmart е компанија која се занимава покрај со делови на автомобили и со продажба на автомобили на македонскиот пазар. Таа е една од првите компании во регионот на Полог и во моментов го држи приматот докажувајќи се како најдобара компанија за автомобили.