Autosmart me website te ri

Posted by admin | 16 Maj, 2016

Sot me date 28.06.2016 kompania Autosmart lancon edhe website-in e saje ku do te mund ti gjeni te gjitha artikujt dhe pjeset per vetura qe posedon kompania.

Produktet do te mundet te filtrohen sipas brendit te makines dhe kategorise se produktit duke filluar nga parakolpet, mbrapakolpet, deri tek parafangot, haubet dhe shume  lloje te ndryshme te tjera te pjeseve per vetura.

Per cdo detaj dhe pyetje lirisht na kontaktoni ne numrat dhe ne emailin e kompanise qe gjenden ne pjesen e poshtme te web faqes…

Ju faleminderit, qe na besoni…