Auto Smart me risi të reja

Posted by admin | 2 Dhjetor, 2015

Shkup, 2 janar – Viti 2016 e sjell këtë kompani me shumë risi për konsumatorët e saj. Kryesisht meret me pjesë të autoveturave të ndryshme si dhe akcesorëve të ndryshëm për zbukurime të makinave.

Origjinaliteti i tyre vërtetohet në treg pasiqë pjesët dhe akcesorët që eksportojnë për tregun e Maqedonisë janë kryesisht nga Gjermania, njofton Zhurnal.

Auto Smart është kompani që përvec pjesëve të veturave meret edhe me shitjen e veturave në tregun e Maqedonisë. Është një nga kompanitë e para në rajonin e Pollogut dhe për momentin mban primatin si më e mira duke e dëshmuar veten si kompani në tregun e autoveturave.

© ZHURNAL.mk