Autosmart
parts solution

Auto pjesët më të miraCilësi dhe përsosmëri

Autosmart pjese

Disa nga auto pjesët që ne kemi në dispozicion
E krijuar qe nga 2016

Autosmart

Kompania AutoSmart eshte themeluar ne Tetove, Maqedoni dhe furnizon klientet me pjese karoserike te veturave dhe ate te perdorura origjinale. AutoSmart konsiderohet si nje nder furnizuesit kryesore ne maqedoni me potencial dhe kapacitet te madh per pjeset karoserike te veturave te llojit evropian si Audi, BMW, Mercedes, VW, Porsche, Opel etj. Kompania jone gjithashtu ben furnizimin edhe ne vendet fqinje dhe gjithe balkanin.

Audi     /     BMW      /     Mercedes      /     Opel     /     VW   
1000Pjese ne magazine
980Klient te lumtur
810Pjese te shitura
600Pjese te ndryshme te pjeseve per vetura

Sherbimet tona

Nje numer i madhe i komponenteve te automobilave nga markat e famshme boterore

Brendet me te njohura boterore

Cilesi e madhe te pjeseve te reja si dhe te perdorura per vetura

Komponente me cilesi shume te larte ne vend

Pjesë makinash me cilësi më të lartë në rajon

Pse ne ?

Tre arsye per te punuar se bashku
Nje zgjedhje e shkelqyer e pjeseve te makinave

Autosmart posedon nje numer te madh te pjeseve per makina

Brendet me te njohura

Ne kemi pjese per automjetet me te njohura te markave te famshme boterore te tilla si Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, Porsche, Opel dhe shume te tjere...

Te orientuar rreth klientit

Ne jemi gjithmone ne dispozicion te konsumatoreve per te keshilluar dhe per te permbushur nevojat e tyre per makinat e tyre

Blog Autosmart

Lajmet me te reja per ju

Sot me date 28.06.2016 kompania Autosmart lancon edhe website-in e saje ku do te mund...

Me shume

Kompania Autosmart ka ne dispozicion me nje numer te madhe te pjeseve per vetura kryesisht...

Me shume

Shkup, 2 janar – Viti 2016 e sjell këtë kompani me shumë risi për konsumatorët...

Me shume

Gjithmone perpiqemi qe konsumatoret te jene te kenaqur me sherbimin tone

Eja te punojme se bashku